109,00 €
Na zalogi 5+ kosov
Dostavimo: 3-4 delovne dni
Poštnina že od 3,90 € Več o možnostih dostave

Ste našli boljšo ceno? Pripravili vam bomo ponudbo

Dve vgrajeni kameri

Poleg sprednje kamere, ki je idealna za video klice, je v ročni uri Cally CL005 tudi druga - stranska kamera. Njena postavitev je bila zasnovana z namenom izboljšanja rezultatov fotografiranja na daljavo in izboljšanja ergonomije pri fotografiranju okolice.

Brez BPA

Modeli Cally CL005 imajo kot ene redkih pametnih ročnih ur na trgu veljaven certifikat REACH, ki zagotavlja, da ne vsebujejo škodljivih snovi BPA in drugih spojin, ki bi lahko škodovale občutljivi otroški koži.

Še več komunikacijskih možnosti

Nova generacija ročnih ur Cally podpira priljubljeni aplikaciji WeChat in Google Translate. Z aplikacijo WeChat lahko vaš otrok pošilja besedilna in glasovna sporočila. Poleg tega ima s storitvijo Google Translate neposredno na svoji ročni uri na voljo nevronsko prevajalsko storitev, ki mu lahko v nekaj sekundah pomaga prevesti besede ali celotne dokumente v več kot 100 jezikov.

Dolga vzdržljivost baterije

Pozabite na vsakodnevno polnjenje in skrb, ali bo ročni uri čez dan zmanjkalo energije. Zaradi Li-Pol baterije z zmogljivostjo do 1000 mAh bo pametna ročna Cally potrebovala polnjenje po približno treh dneh običajne uporabe.

Medsebojni klici

Možnost opravljanja in sprejemanja dvosmernih glasovnih klicev je odličen način, da se povežete s svojim otrokom in ste mu na voljo, ko vas potrebuje ali samo želi slišati. V ročno uro vstavite SIM kartico z omogočenim prenosom podatkov in se kadarkoli povežite z njim. Zvočnik z visoko ravnijo glasnosti je kos tudi zelo hrupnemu okolju. V uro lahko shranite do 30 telefonskih številk oseb, pomembnih za vašega otroka.

Vedno je bolje, ko vidite drug drugega

Želite vedeti, v kakšnem okolju in družbi je vaš otrok? Pokličite ga z vgrajeno širokokotno kamero HD in se prepričajte, da je na varnem. Kakovostni mikrofon zvesto prenaša zvoke iz okolice, zato se lahko z video klicem pomirite.

Neznane številke? Nimajo možnosti!

Si ne želite, da bi vaš otrok klical neznane številke in da bi ga poklical neznanec? Preprosto onemogočite neznane številke in klical bo lahko samo s stiki, shranjenimi v imeniku.

Vedno v stiku z glasovnimi in besedilnimi sporočili

Komunicirajte skupaj, zabavajte se, bodite skupaj tudi na daljavo. Z besedilnimi in glasovnimi sporočili si hitro sporočajte, kadar klicanje ni mogoče ali je morda neprimerno. Sporočila iz aplikacije pošljite v ročno uro, s katere je mogoče neposredno odgovoriti.

Kje se nahaja? GPS vam bo pomagal

Ni boljšega pomočnika pri varovanju otroka, ko ni z vami, kot GPS sledenje gibanja in lokacije s podporo Wi-Fi. Z aplikacijo in kartografsko podlago lahko natančno ugotovite, kje se nahaja. Prav tako lahko prejmete obvestilo takoj, ko prestopi meje varnega območja, ki ste ga določili.

Osnovne lastnosti

Blagovna znamka CALLY
Kolekcija Kids 4G GPS Gen 2
Model CL005
Garancija 2 leti
Barva modra
Vodotesnost 30M/3ATM
Kompatibilnost IOS / Android
Zaslon IPS / na dotik
Jezik aplikacije EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / SL / BG / FI / EL / RO / SV
Namembnost otroške
Vrsta smart
Ločljivost zaslona 240x280 px
Zmogljivost baterije 1000 mAh
Notranji pomnilnik 4 GB
Življenjska doba baterije - standardni način delovanja (dni) 3-4

Pašček

Material plastika
Vrsta zapenjanja Standardno zapenjanje

Ovitek

Material plastika
Oblika kvadratna

Pakiranje

 • originalna emabalaža CALLY
 • uradna garancija

Funkcije

štoparica, Alarm, kalkulator, pedometer, vnaprej programiran koledar, smartwatch, Brez vsebnosti BPA, Klic, Snemanje fotografij, Snemanje fotografij na daljavo, Prisluškovanje na daljavo, Video klic, GPS lokalizacija, SIM kartica, SOS gumb, GEO ograja, Snemalnik zvoka, Telefonski imenik, SMS sporočila, Šolski urnik, Glasbeni predvajalnik, Video predvajalnik, Funkcija Ne moti, Izklop na daljavo, Vgrajeni sprednja in stranska kamera, Prevajalnik
Podroben opis funkcij

Zakaj nakupovati na IRISIMO

 • pooblaščeni garancijski in pogarancijski servis
 • lastno skladišče
 • strokovno usposobljeno osebje
 • na trgu smo prisotni že skoraj 20 let
 • hitra dostava
 • brezplačno skrajšanje zapestnice
 • smo trgovina, ki so jo stranke preverile
 • graviranje in zavijanje daril
 • brezplačno posvetilo
 • enostavna zamenjava in vračilo blaga
 • brezplačne bonus storitve za izbrane izdelke
 • ekskluzivno blago v ponudbi
 • varna spletna plačila
why_us

Podroben opis funkcij

Material ohišja: plastika

Večinoma iz kavčuka, smole ali silikona. Za to vrsto materiala je značilno, da je zelo elastičen, antialergijski, vodoodporen in ne vpija znoja.

Material paščka: plastika

Večinoma iz kavčuka, smole ali silikona. Za to vrsto paščka je značilno, da je zelo elastičen, antialergijski, vodoodporen in ne vpija znoja. Ne hladi in se dobro prilagaja obliki zapestja.

štoparica

Štoparica omogoča merjenje časovnih odsekov.

Alarm

Sestavni del ročne ure je alarm na katerem lahko nastavite različne čase. Ob aktiviranju se alarm oglasi.

kalkulator

Kalkulator omogoča uporabo preprostih operacij kot so seštevanje, odštevanje, množenje, deljenje.

pedometer

Senzorska športna funkcija z vgrajenim triosnim merilnikom pospeška. Števec korakov lahko zaženete ročno, ali pa se sproži samodejno, ko zazna hojo ali tek. Na zaslonu se prikaže skupno število korakov in število korakov na uro s tem, da je na voljo ciljna nastavitev od 1000 do 50 000 korakov, katere dosežek spremlja zvočno opozorilo. Na urni številčnici je označen tudi potek hoje z opozorilom v primeru nezadostne aktivnosti.

vnaprej programiran koledar

Na zaslonu je prikazan trenutni datum. Je vnaprej programiran in zato ni potrebe po nastavitvi kratkih in dolgih mesecev in prestopnih let. Večina ur je vnaprej programiranih do leta 2099.

smartwatch

Ročno uro prek povezave bluetooth povežete z napravami, ki delujejo na sistemih Android in iOS.

Brez vsebnosti BPA

Varnost otrok je na prvem mestu. Lahko se zanesete, da plastični deli ročne ure ne vsebujejo BPA ali drugih spojin, ki bi lahko škodile občutljivi otroški koži.

Klic

Z dvosmernimi glasovnimi klici se lahko povežete s svojim otrokom in ste mu ves čas v bližini.

Snemanje fotografij

Z vgrajeno kamero lahko posnamete fotografije okolice ali kakovostne selfije.

Snemanje fotografij na daljavo

Imejte vedno popoln pregled, kaj vaš otrok počne in kje se nahaja. S to funkcijo na daljavo aktivirate fotoaparat ročne ure in posnamete fotografijo, ki si jo lahko ogledate takoj.

Prisluškovanje na daljavo

Želite vedeti, kaj se dogaja okoli vašega otroka? Na daljavo vklopite mikrofon ročne ure in ugotovili boste.

Video klic

Opravite telefonski klic z vgrajeno kamero HD, ki zagotavlja visokokakovostno sliko.

GPS lokalizacija

Poiščite lokacijo svojega otroka s pomočjo satelitske GPS tehnologije in natančnih koordinat.

SIM kartica

Ročna ura ima režo za kartico SIM, ki omogoča dostop do podatkov in drugih storitev telefonskega operaterja.

SOS gumb

Ko je vaš otrok v nevarnosti ali v situaciji, s katero se ne zna spopasti, bo s pritiskom na gumb SOS hitro poslal signal za klic v sili na prednastavljeno telefonsko številko.

GEO ograja

Določite natančno območje, v katerem se lahko vaš otrok premika. Ko ga zapusti, boste o tem na mobilni telefon dobili obvestilo.

Snemalnik zvoka

Odlična funkcija za pozabljivce. V notranji pomnilnik je mogoče posneti in shraniti glasovne zapiske, navodila za učitelja in tudi druge zvoke.

Telefonski imenik

Določite, za koga ste dosegljivi na ročni uri. Ustvarite telefonski imenik v aplikaciji in tuje številke bodo samodejno blokirane.

SMS sporočila

Kratka besedilna sporočila je mogoče ne samo brati, temveč tudi odgovarjati nanje in ustvarjati nova neposredno z ročne ure.

Šolski urnik

Šolski urnik lahko pripravite v udobju aplikacije, otrok pa ga lahko kadarkoli preveri na zaslonu ročne ure.

Glasbeni predvajalnik

Ročna ura se lahko spremeni v prenosni predvajalnik glasbe. Vgrajeni zvočnik poskrbi za kakovosten zvok.

Video predvajalnik

Za predvajanje najljubših videoposnetkov ne potrebujete tablice ali mobilnega telefona. Naložite jih na ročno uro in vaš otrok jih bo imel vedno pri sebi.

Funkcija Ne moti

Ne želite, da vašega otroka motijo prijatelji, ko bi moral ukvarjati s šolo? Aktivirajte to funkcijo v aplikaciji in ročna ura ne bo na voljo za dohodne klice ali sporočila.

Izklop na daljavo

Če menite, da lahko ročna ura moti ali odvrne pozornost vašega otroka, jo lahko kadarkoli izklopite na daljavo.

Vgrajeni sprednja in stranska kamera

Ročna ura vsebuje dve kameri. Sprednja je idealna za video klice in selfije, stranska za fotografiranje okolice, lahko pa jo uporabite tudi za fotografiranje na daljavo.

Prevajalnik

Z Googlovim Prevajalnikom lahko v nekaj sekundah prevedete besede ali celotne dokumente v več kot 100 jezikov.

Vodotesnost: 30M/3ATM

Ročna ura z oznako vodotesnosti 30M/3ATM je namenjena nenamernemu stiku z vodo (pranje avtomobila, dež). Oznaka 30M/3ATM se nanaša na stopnjo vodotesnosti, ki je standardizirana z normo ISO 2281. Testi ISO vključujejo spremembo temperatur, globine, tlaka (vode, zraka) pri različno dolgem času mirovanja in pri manipulaciji z operativnim delom ure.

Vrsta zapenjanja: Standardno zapenjanje

Najbolj razširjen način zapenjanja, ki se uporablja predvsem pri usnjenih in silikonskih paščkih. Zaponko enostavno po potrebi zapnete v željeno luknjico.

Oceniti ta izdelek

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Imam vprašanje o izdelku

Zaenkrat še ni nobenih vprašanj.

Kupec je upravičen do odstopa od kupoprodajne pogodbe brez navedbe razloga v skladu z  § 7  zakona št. 102/2014 Z.z. o varstvu potrošnikov v primeru prodaje na daljavo v 14 dneh od prejema blaga.

Ampak to ni vse! Na Hodinky.sk lahko kupljeno blago vrnete v roku 12 mesecev od nakupa.

Za vrnitev v dvanajstmesečnem obdobju veljajo enaki pogoji kot za zakonsko predpisani rok 14 dni *.

* Za natančne pogoje vračanja in zamenjave glejte razdelek: DOSTAVA IN VRNITEV

Priporočeni dodatki

CALLY TG-CALLY-GEN2
Na zalogi
7,90 €
CALLY BAND CL006strap
Na zalogi
9,90 €
CALLY BAND CL005strap
Na zalogi
9,90 €
CALLY BAND CL004strap
Na zalogi
9,90 €