204,00 € *
189,00 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 189,00 € **
Na zalogi 5+ kosov Akcija
Dostavimo: 3-4 delovne dni
Poštnina že od 2,50 € Več o možnostih dostave

Vsaka ročna ura je lahko edinstvena. Izkoristite našo storitev površinskega laserskega graviranja in spremenite svojo uro po svojih željah ali okusu. Natančno obliko gravure in njegovo lokacijo definirate v nakupovalni košarici. Z vami se bomo nato posvetovali o vsakem predlogu, da bo končni vtis čim boljši.

Pogoji:
1. Gravirane ročne ure ni mogoče vrniti.
2. Potrebno je vnaprejšnje plačilo.
Dostava: 3 delovne dni od odobritve predloga. Želim vedeti več

Osnovne lastnosti

Blagovna znamka HUAWEI
Kolekcija HUAWEI WATCH GT 3
Model 55027150
Garancija 2 leti
Barva bež
Napajanje brezžično polnjenje
Vodotesnost 50M/5ATM
Stekelce gorilla glass
Kompatibilnost IOS / Android
Zaslon na dotik / always on / AMOLED
Jezik aplikacije EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / HR / SL / BG / ET / FI / EL / LT / LV / RO / SV
Namembnost ženske
Vrsta smart
Ločljivost zaslona 466x466 px
Zmogljivost baterije 292 mAh
Notranji pomnilnik 4 GB
Športni načini delovanja > 100
Življenjska doba baterije - standardni način delovanja (dni) 7

Pašček

Material usnje
Vrsta zapenjanja Standardno zapenjanje
Širina 20 mm

Ovitek

Barva ohišja zlati ton
Material plastika / nerjaveče jeklo
Oblika okrogla
Premer 42 mm
Debelina 10 mm

Pakiranje

  • originalna emabalaža HUAWEI
  • uradna garancija

Funkcije

štoparica, Barometer (260 / 1,100 hPa), Nevihta alarm, Dnevni alarm, GPS navigacija, Grafi plime in oseke, kalorimeter, pedometer, vremenska napoved, smartwatch, Sončni vzhod / sončni zahod, Spalni monitor, Obvestila, Prilagodljiv dizajn številčnice, Opozorilo za pitje vode, Opozorilo o nedejavnosti, Vadbene funkcije, Analize vadbe, Merjenje srčnega utripa, Merjenje stresa, Spremljanje ravni kisika v krvi, Menstrualni koledarček, Merjenje telesne temperature, Športni načini delovanja, Bluetooth klicanje, Intenzivnost svetlobe, Dihalne vaje, Inteligentno prebujanje, Route back, NFC
Podroben opis funkcij

Zakaj nakupovati na IRISIMO

  • pooblaščeni garancijski in pogarancijski servis
  • lastno skladišče
  • strokovno usposobljeno osebje
  • na trgu smo prisotni že skoraj 20 let
  • hitra dostava
  • brezplačno skrajšanje zapestnice
  • smo trgovina, ki so jo stranke preverile
  • graviranje in zavijanje daril
  • brezplačno posvetilo
  • enostavna zamenjava in vračilo blaga
  • brezplačne bonus storitve za izbrane izdelke
  • ekskluzivno blago v ponudbi
  • varna spletna plačila
why_us

Podroben opis funkcij

Material ohišja: plastika

Večinoma iz kavčuka, smole ali silikona. Za to vrsto materiala je značilno, da je zelo elastičen, antialergijski, vodoodporen in ne vpija znoja.

Material ohišja: nerjaveče jeklo

Nerjaveče jeklo 316L (Stainless steel) je zelo trpežen material, ki ga je praktično nemogoče uničiti. Je trdo (ne upogiba se niti se ne lomi), je barvno obstojno, je antialergijsko (ne reagira s telesnimi tekočinami in se zato nobene kovinske komponente ne sproščajo v kožo in telo) in ima antikorozivno površino (površina je odporna na oksidacijo in korozijo. Poleg tega je odporna tudi na sladko in slano vodo).

Napajanje: brezžično polnjenje

Material paščka: usnje

Usnje je eden najbolj priljubljenih materialov za izdelavo paščkov za ročne ure. Deluje elegantno, ne hladi in se zelo dobro prilagaja zapestju.

štoparica

Štoparica omogoča merjenje časovnih odsekov.

Barometer (260 / 1,100 hPa)

Posebni senzor meri tlak zraka in izmerjene vrednosti prikaže na zaslonu ure. Merilno območje je 260/1100 hPa. Prikaže se v enoti 1hPa. Na zaslonu se prikaže tudi graf atmosferskega tlaka. V grafu se spremembe beležijo samodejno v rednih intervalih. Glede na spremembe v grafu lahko določite spremembo vremena.

Nevihta alarm

V primeru nenadne spremembe atmosferskega tlaka vas bo ura opozorila na nevarnost približajoče se nevihte.

Dnevni alarm

Alarm se ponovi vsak dan ob določenem času.

GPS navigacija

Ročna ura je opremljena z navigacijo GPS.

Grafi plime in oseke

Na urnem zaslonu je prikazano trenutno stanje plime in oseke s pomočjo enostavnega grafa. Ta prikaz temelji na trenutni fazi meseca. Potem ko vnesete zemljepisno širino in dolžino območja v katerem se nahajate, lahko ugotovite trenutno stanje.

kalorimeter

Ročna ura izračuna porabo kalorij med vadbo.

pedometer

Senzorska športna funkcija z vgrajenim triosnim merilnikom pospeška. Števec korakov lahko zaženete ročno, ali pa se sproži samodejno, ko zazna hojo ali tek. Na zaslonu se prikaže skupno število korakov in število korakov na uro s tem, da je na voljo ciljna nastavitev od 1000 do 50 000 korakov, katere dosežek spremlja zvočno opozorilo. Na urni številčnici je označen tudi potek hoje z opozorilom v primeru nezadostne aktivnosti.

vremenska napoved

Ročna ura zna na podlagi sprememb atmosferskega tlaka napovedati vreme v naslednjih nekaj urah.

smartwatch

Ročno uro prek povezave bluetooth povežete z napravami, ki delujejo na sistemih Android in iOS.

Sončni vzhod / sončni zahod

Na podlagi podatkov o zemljepisni širini in dolžini se na zaslonu prikaže čas sončnega vzhoda / sončnega zahoda.

Spalni monitor

Ko je aktiviran, spremlja in beleži izbrane telesne funkcije med spanjem. Na podlagi shranjenih podatkov senzorja gibanja in senzorja srčnega utripa je mogoče v aplikaciji analizirati potek in kakovost spanja ter odkriti približni vzrok jutranje utrujenosti.

Obvestila

Pametna ročna ura vas lahko z zvočnim signalom opozori na dohodno sporočilo ali dogodek. Obvestila lahko nastavite za družabna omrežja, SMS, e-poštna sporočila, aplikacije, koledar in budilko.

Prilagodljiv dizajn številčnice

Hitro in preprosto spreminjajte videz številčnice. Možnosti so praktično neomejene in samo od vas je odvisno, ali boste uporabili svojo priljubljeno fotografijo ali dizajn številčnice luksuzne ročne ure.

Opozorilo za pitje vode

Ročna ura vas v rednih časovnih presledkih opozarja na potrebo po hidriranju organizma ter s tem zagotavlja optimalne pogoje za trenažni proces.

Opozorilo o nedejavnosti

Na podlagi podatkov, prejetih od senzorjev gibanja, ročna ura opozori na potrebo po izvajanju dejavnosti za dosego načrtovanega energijskega izdatka.

Vadbene funkcije

Obsežen nabor uporabnih funkcij vključuje prikaz prehojene razdalje, hitrosti, tempa gibanja in številnih drugih vrednosti, ki so izračunane na podlagi kombinacije podatkov, pridobljenih iz GPS-a in merilnika pospeška. Funkcije zagotavljajo pregled časa (pretečeni čas, čas enega kroga, dolžina kroga, povprečna hitrost), nadmorska višina (kumulativni vzpon, kumulativni sestop, hitrost vzpona/sestopa), porabljene kalorije in frekvenca srčnega utripa.

Analize vadbe

Prikaz naprednih podatkov o treningu, vključno s stanjem vadbe, poteku in napredku fitnes aktivnosti, stopnjevanjem obremenitve pri treningu, VO2MAX in izračunom približnega časa za regeneracijo organizma.

Merjenje srčnega utripa

S pomočjo vgrajenega optičnega senzorja spremljamo aktivnost srčne mišice do največ 220 utripov na minuto. Možno je zabeležiti in prikazati trenutni srčni utrip, ki je osnova za nastavitev ciljnega srčnega utripa, oceno minimalne in maksimalne frekvence srčnega utripa, grafični prikaz območja trenutne frekvence in graf poteka srčnega utripa.

Merjenje stresa

Spremljanje ravni kisika v krvi

Menstrualni koledarček

Merjenje telesne temperature

Športni načini delovanja

Bluetooth klicanje

Kličite ali sprejemajte klice neposredno iz vaše ročne ure. Zaradi vgrajenega zvočnika in mikrofona ročna ura nadomesti brezžično prostoročno telefoniranje in vi tako imate proste roke ter se lahko popolnoma osredotočite na dejavnost, ki jo trenutno opravljate.

Intenzivnost svetlobe

Dihalne vaje

Sprostite napetost in zmanjšajte raven stresa. Začnite z dihalnimi vajami, sledite navodilom na zaslonu ročne ure in si povrnite notranji mir.

Inteligentno prebujanje

Route back

Ko zaženete funkcijo Route back na začetku treninga ali sprehoda v naravi, bo ročna ura zabeležila pot, po kateri ste se ubrali, in ko prispete na cilj, vas bo zanesljivo vodila nazaj tja, od koder ste se podali na pot.

NFC

Brezžična tehnologija NFC (Near Field Communication) omogoča brezstično plačevanje ali hitre povezave z drugimi podobno opremljenimi napravami.

Vodotesnost: 50M/5ATM

Ročna ura z oznako vodotesnosti 50M/5ATM je namenjena tako nenamernemu stiku z vodo (pranje avtomobila, dež) kot tudi površinskem plavanju brez potapljanja. Oznaka 50M/5ATM se nanaša na stopnjo vodotesnosti, ki je standardizirana z normo ISO 2281. Testi ISO vključujejo spremembo temperatur, globine, tlaka (vode, zraka) pri različno dolgem času mirovanja in pri manipulaciji z operativnim delom ure.

Stekelce: gorilla glass

Stekelca ameriškega podjetja Corning so zelo odporna na praske, zareze in dosegajo odlične rezultate tudi na področju odpornosti proti nastanku razpok. Njihove lastnosti se nenehno izboljšujejo. Trenutno je najboljši model steklo Gorilla Glass Victus, ki brez poškodb prenese padec z višine dveh metrov.

Vrsta zapenjanja: Standardno zapenjanje

Najbolj razširjen način zapenjanja, ki se uporablja predvsem pri usnjenih in silikonskih paščkih. Zaponko enostavno po potrebi zapnete v željeno luknjico.

Ta izdelek ni medicinski pripomoček in ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Zabeleženi podatki in rezultati spremljanja so zgolj okvirni.

Oceniti ta izdelek

Miha 24.05.2023
Hčerka je zelo zadovoljna z uro. Odlična.
boris 23.03.2023
ura je zelo dobra. boljša kot na sliki. zelo funkcionalna
Nataša 08.03.2023
Ura, vredna nakupa. Zelo zadovoljna.
Anja 30.12.2022
Ekspresna obdelava narocila, naslednji dan odposlano. Priporočam
Vojko 23.12.2022
top
Stanko 21.12.2022
Odlična spletna trgovina.Ugodne cene in zelo hitri dobavni rok.
Tatjana 30.09.2022
Zelo zadovolja?
karmen 23.09.2022
Vrhunska ura!!! Za to ceno top, lahko se govori po njej, se pravi sprejmeš klic in pokličeš nekoga, pošlješ prednastavljena sporočila plus še sam jih lahko vneseš notri preko mobitela... pa še lepa je ;)
Jelena 14.09.2022
Zelo dobra ura

Imam vprašanje o izdelku

Zaenkrat še ni nobenih vprašanj.

Kupec je upravičen do odstopa od kupoprodajne pogodbe brez navedbe razloga v skladu z  § 7  zakona št. 102/2014 Z.z. o varstvu potrošnikov v primeru prodaje na daljavo v 14 dneh od prejema blaga.

Ampak to ni vse! Na Hodinky.sk lahko kupljeno blago vrnete v roku 12 mesecev od nakupa.

Za vrnitev v dvanajstmesečnem obdobju veljajo enaki pogoji kot za zakonsko predpisani rok 14 dni *.

* Za natančne pogoje vračanja in zamenjave glejte razdelek: DOSTAVA IN VRNITEV

Priporočeni dodatki

SPELIO SPL010BT
Na zalogi
69,00 €

* To je cena, po kateri proizvajalec ponudi blago v prodajo, ali cena, ki jo proizvajalec navaja kot priporočeno za končne kupce in po kateri se blago običajno prodaja.

** To je referenčna cena, tj. najnižja cena, po kateri je trgovec na drobno prodajal blago v zadnjih 30 dneh pred popustom.

189,00 €