159,00 €
Na zalogi 5+ kosov Novost
Dostavimo: sreda 01.12.2021
Brezplačna dostava

Vsaka ročna ura je lahko edinstvena. Izkoristite našo storitev površinskega laserskega graviranja in spremenite svojo uro po svojih željah ali okusu. Natančno obliko gravure in njegovo lokacijo definirate v nakupovalni košarici. Z vami se bomo nato posvetovali o vsakem predlogu, da bo končni vtis čim boljši.

Pogoji:
1. Gravirane ročne ure ni mogoče vrniti.
2. Potrebno je vnaprejšnje plačilo.
Dostava: 3 delovne dni od odobritve predloga. Želim vedeti več

Dobite avtomatsko

Za vračilo ali zamenjavo tega izdelka imate nadstandardnih 12 mesecev. Preiti na podroben opis pogojev

Ste našli boljšo ceno? Pripravili vam bomo ponudbo

Preprosta in hkrati unikatna. Pri oblikovanju te ročne ure nas je navdihnila izjemna oljna slika z nazivom Dekle z mlinčkom (1972), ki jo je naslikal znani slikar Ľudovít Fulla, katerega dela so osvojila nagrade na Trienalu uporabnih umetnosti v Milanu (1936), Grand Prix na svetovni razstavi v Parizu (1936) in na Expo v Bruslju (1958). Omejena, posamično oštevilčena izdaja. Proizvedenih le 149 kosov. © Ľudovít Fulla (dedičia) / LITA, 2020.

IRISIMO X ART

Iz galerij naravnost na vaše zapestje. V kolekciji IRISIMO X ART smo svojo strast do ročnih ur povezali z vrhunsko umetnostjo. Vsak model iz serije IRISIMO X ART je okrašen s fotorealističnim potiskom na usnjenem paščku ter podpisom avtorja dela na številčnici in pokrovčku. Kakovost materialov ne zaostaja za kakovostjo umetnosti, ki ima največji delež v izvirnosti ročnih ur. Lahko se zanesete na natančno obdelano ohišje iz nerjavečega jekla 316L in na, za ta razred ročnih ur, nadstandardno safirno steklo.

Osnovne lastnosti

Blagovna znamka IRISIMO
Kolekcija X ART COLLECTION
Model IRLF01
Garancija 2 leti
Barva oranžna
Napajanje baterija
Vodotesnost 30M/3ATM
Stekelce safirne
Številke na številčnici Indeksi
Namembnost unisex
Vrsta z urnimi kazalci
Mehanizem Miyota 2035
Teža 38 g

Pašček

Material usnje
Vrsta zapenjanja Standardno zapenjanje
Velikost 16,5-20,5 cm
Širina 20 mm

Ovitek

Barva ohišja srebrni ton
Material nerjaveče jeklo
Oblika okrogla
Premer 40 mm
Debelina 7 mm

Pakiranje

  • originalna emabalaža IRISIMO
  • uradna garancija
  • brezplačna krpica za čiščenje

Funkcije

Zakaj nakupovati na IRISIMO

  • Samo originalne ročne ure, nakit, očala in dodatki
  • Hitra dostava v 48 urah
  • Večina ročnih ur, očal in nakita na zalogi
  • Brezplačna nastavitev dolžine kovinskega pasu
  • 15 let izkušenj
  • Brezplačne VIP storitve, Podaljšana garancija

Podroben opis funkcij

Material ohišja: nerjaveče jeklo

Nerjaveče jeklo 316L (Stainless steel) je zelo trpežen material, ki ga je praktično nemogoče uničiti. Je trdo (ne upogiba se niti se ne lomi), je barvno obstojno, je antialergijsko (ne reagira s telesnimi tekočinami in se zato nobene kovinske komponente ne sproščajo v kožo in telo) in ima antikorozivno površino (površina je odporna na oksidacijo in korozijo. Poleg tega je odporna tudi na sladko in slano vodo).

Napajanje: baterija

Ročna ura se napaja preko baterije.

Material paščka: usnje

Usnje je eden najbolj priljubljenih materialov za izdelavo paščkov za ročne ure. Deluje elegantno, ne hladi in se zelo dobro prilagaja zapestju.

Omejena izdaja

Za omejeno izdajo je značilno, da je proizvajalec naredil le določeno število kosov za ves svet. Tako bo v našo državo prišlo le omejeno število kosov, običajno ne več kot 10-20. Vsak posamezni kos je edinstven, običajno ima vtisnjeno numerično oznako – serijsko številko. Ponavadi se dobavljajo v posebni omejeni embalaži.

Vodotesnost: 30M/3ATM

Ročna ura z oznako vodotesnosti 30M/3ATM je namenjena nenamernemu stiku z vodo (pranje avtomobila, dež). Oznaka 30M/3ATM se nanaša na stopnjo vodotesnosti, ki je standardizirana z normo ISO 2281. Testi ISO vključujejo spremembo temperatur, globine, tlaka (vode, zraka) pri različno dolgem času mirovanja in pri manipulaciji z operativnim delom ure.

Stekelce: safirne

Safirno stekelce ročne ure izvira iz laboratorija in je nastalo s taljenjem aluminijevega oksida (Al<sub>2</sub>O<sub>3</sub>) v prisotnosti vodika in kisika pri temperaturi 2000°C. Po kristalizaciji v korundno “hruško” se nareže in naprej predeluje v želeno obliko in velikost. Safirno stekelce je najtrše stekelce, ki se uporablja v ročnih urah. V trdotni lestvici mineralov bi bilo na drugem mestu za diamantom, lahko ga popraskamo le z diamantom. Njegova edina pomanjkljivost je krhkost.

Vrsta zapenjanja: Standardno zapenjanje

Najbolj razširjen način zapenjanja, ki se uporablja predvsem pri usnjenih in silikonskih paščkih. Zaponko enostavno po potrebi zapnete v željeno luknjico.

Oceniti ta izdelek

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Imam vprašanje o izdelku

Zaenkrat še ni nobenih vprašanj.

Kupec je upravičen do odstopa od kupoprodajne pogodbe brez navedbe razloga v skladu z  § 7  zakona št. 102/2014 Z.z. o varstvu potrošnikov v primeru prodaje na daljavo v 14 dneh od prejema blaga.

Ampak to ni vse! Na Hodinky.sk lahko kupljeno blago vrnete v roku 12 mesecev od nakupa.

Za vrnitev v dvanajstmesečnem obdobju veljajo enaki pogoji kot za zakonsko predpisani rok 14 dni *.

* Za natančne pogoje vračanja in zamenjave glejte razdelek: DOSTAVA IN VRNITEV