12 MESECEV ZA VRAČILO BLAGA

Zagotavljamo vam nadstandardni rok 12 mesecev za vračilo ali zamenjavo blaga. Ta rok je namenjen vsem tistim, ki kupujejo ročno uro ali nakit kot darilo. V primeru, da kupljeno blago ne odgovarja vašim zahtevam, vam bomo vrnili denar ali pa ga zamenjali v roku 12 mesecev.

Blago, ki ga želite vrniti ali zamenjati v roku 12 mesecev, ne sme biti uporabljano, nošeno, ne sme kazati znakov obrabe in mora vsebovati vse dodatke, ki so bili z njim dostavljeni (škatlico, garancijski list, itd.).


Naslov za vračilo/zamenjavo blaga:
Frogman - ID6518 (IRISIMO)
Trg republike 3
1000 Ljubljana

Spoštovane stranke, obveščamo vas, da je ta naslov le poštno ležeče za pakete in pošiljka od tam še potuje na naš sedež v tujino na Slovaško.
Zato vas prosimo o potrpljenje, ker ta postopek lahko traja iz različnih razlogov 7-10 delovnih dni. O prejemu vaše pošiljke na našem sedežu boste obveščeni po elektronski pošti. Datum prejema pritožbe je naslednji delovni dan, ki sledi dnevu prejema pošiljke na zbirnem mestu.

PRILOGA št. 1  - Obrazec za odstop od pogodbe
PRILOGA št. 2  – Obrazec za zamenjavo blaga

Celotno besedilo pogojev poslovanja za vračilo ali zamenjavo blaga je mogoče najti v delu DOSTAVA IN VRNITEV ali v delu POGOJI POSLOVANJA.