Graviranje

Izkoristite edinstveno možnost spremembe videza ročne ure že za 29 evrov.
Zaradi površinskega laserskega graviranja je mogoče na nekatere dele ročne ure vnesti besedilo, grafični motiv ali stilizirano fotografijo, ki bo iz vsake ure naredila neposnemljiv original.


Gravirati je mogoče na skoraj katerikoli kovinski del ročne ure brez dodatne površinske obdelave (npr. pozlačevanja), na katerem ni drugih vgraviranih podatkov iz proizvodnje. Tipična mesta, primerna za graviranje, so pokrovček, stranski del ohišja, krona in zaponka zapestnice. Vgravirano besedilo se lahko nahaja kjerkoli tukaj po vaših željah.

Kako to narediti?

Precej preprosto je:
1. Če vas storitev zanima, v podrobnostih izdelka pri gumbu „V košarico“ odkljukajte graviranje.
2. V prvem koraku nakupovalne košarice lahko okvirno definirate besedilo za graviranje.

Kontaktirali vas bomo po opravljenem nakupu in plačilu celotnega zneska za ročno uro in graviranje na naš bančni račun. Na podlagi medsebojnega posvetovanja vam bomo poslali osnutek za graviranje. Takoj, ko boste osnutek potrdili, bomo gravuro izvedli v treh delovnih dneh (če bo izbrana ročna ura na zalogi).

Splošni pogoji storitve:

1. Graviranje
- znesek za storitev je 29 € z DDV
- gravirane ročne ure ni mogoče vrniti ali zamenjati
- potrebno je predplačilo na naš bančni račun

2. Prodajalec
- IRISIMO s. r. o., Bystrická cesta 5633/16A, 03401 Ružomberok, Matična številka: 46569014, zapisan v Trgovinskem registru Okrožnega sodišča Žilina, Oddelek: Sro, Vložek št.: 56258/L

3. Kupec
- fizična ali pravna oseba, ki kupi ročno uro na irisimo.si