64,00 € *
52,92 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 63,72 € **
Na zalogi 3 kosov Akcijska cena do 28.07.2024
Dostavimo: 2-3 delovne dni
Poštnina že od 5,50 € Več o možnostih dostave

Osnovne lastnosti

Blagovna znamka HUAWEI
Kolekcija HUAWEI Band 8
Model 55020ANQ
Garancija 2 leti
Barva roza
Vodotesnost 50M/5ATM
Kompatibilnost IOS / Android
Zaslon na dotik / always on / AMOLED
Namembnost ženske
Vrsta smart
Ločljivost zaslona 368x194 px
Zmogljivost baterije 180 mAh
Življenjska doba baterije - standardni način delovanja (dni) 7-9

Pašček

Material plastika
Vrsta zapenjanja Standardno zapenjanje

Ovitek

Barva ohišja roza zlato
Material utrjeni polimer
Oblika kvadratna
Debelina 8,99 mm
Širina ohišja 24,54 mm
Dolžina ohišja 43,45 mm

Pakiranje

 • originalna emabalaža HUAWEI
 • uradna garancija

Funkcije

Fitnes zapestnica, kalorimeter, pedometer, Menstrualni koledarček, Spremljanje ravni kisika v krvi, Merjenje srčnega utripa, Merjenje stresa, Spalni monitor, Obvestila, vremenska napoved, Prilagodljiv dizajn številčnice, Recovery Time (čas za okrevanje), smartwatch, Športni načini delovanja, Analize vadbe, Vadbene funkcije, VO2 MAX
Podroben opis funkcij

Zakaj nakupovati na IRISIMO

 • pooblaščeni garancijski in pogarancijski servis
 • lastno skladišče
 • strokovno usposobljeno osebje
 • na trgu smo prisotni že skoraj 20 let
 • hitra dostava
 • brezplačno skrajšanje zapestnice
 • smo trgovina, ki so jo stranke preverile
 • graviranje in zavijanje daril
 • brezplačno posvetilo
 • enostavna zamenjava in vračilo blaga
 • brezplačne bonus storitve za izbrane izdelke
 • ekskluzivno blago v ponudbi
 • varna spletna plačila
why_us

Podroben opis funkcij

Material ohišja: utrjeni polimer

Material paščka: plastika

Večinoma iz kavčuka, smole ali silikona. Za to vrsto paščka je značilno, da je zelo elastičen, antialergijski, vodoodporen in ne vpija znoja. Ne hladi in se dobro prilagaja obliki zapestja.

Fitnes zapestnica

kalorimeter

Ročna ura izračuna porabo kalorij med vadbo.

pedometer

Senzorska športna funkcija z vgrajenim triosnim merilnikom pospeška. Števec korakov lahko zaženete ročno, ali pa se sproži samodejno, ko zazna hojo ali tek. Na zaslonu se prikaže skupno število korakov in število korakov na uro s tem, da je na voljo ciljna nastavitev od 1000 do 50 000 korakov, katere dosežek spremlja zvočno opozorilo. Na urni številčnici je označen tudi potek hoje z opozorilom v primeru nezadostne aktivnosti.

Menstrualni koledarček

Spremljanje ravni kisika v krvi

Merjenje srčnega utripa

S pomočjo vgrajenega optičnega senzorja spremljamo aktivnost srčne mišice do največ 220 utripov na minuto. Možno je zabeležiti in prikazati trenutni srčni utrip, ki je osnova za nastavitev ciljnega srčnega utripa, oceno minimalne in maksimalne frekvence srčnega utripa, grafični prikaz območja trenutne frekvence in graf poteka srčnega utripa.

Merjenje stresa

Spalni monitor

Ko je aktiviran, spremlja in beleži izbrane telesne funkcije med spanjem. Na podlagi shranjenih podatkov senzorja gibanja in senzorja srčnega utripa je mogoče v aplikaciji analizirati potek in kakovost spanja ter odkriti približni vzrok jutranje utrujenosti.

Obvestila

Pametna ročna ura vas lahko z zvočnim signalom opozori na dohodno sporočilo ali dogodek. Obvestila lahko nastavite za družabna omrežja, SMS, e-poštna sporočila, aplikacije, koledar in budilko.

vremenska napoved

Ročna ura zna na podlagi sprememb atmosferskega tlaka napovedati vreme v naslednjih nekaj urah.

Prilagodljiv dizajn številčnice

Hitro in preprosto spreminjajte videz številčnice. Možnosti so praktično neomejene in samo od vas je odvisno, ali boste uporabili svojo priljubljeno fotografijo ali dizajn številčnice luksuzne ročne ure.

Recovery Time (čas za okrevanje)

Čas za okrevanje je ocena, kako dolgo po obremenitvi bo vašemu organizmu trajalo, da obnovi moči do popolnega okrevanja in kdaj boste znova pripravljeni na polno obremenitev glede na vašo stopnjo telesne pripravljenosti. Čas temelji na dolžini in intenzivnosti obremenitve in na nakopičeni splošni utrujenosti iz preteklih vadbenih enot. Čas na regeneracijo moči temelji na podatkih iz posameznih vadbenih enot, pri tem pa upošteva tudi trening pred popolnim okrevanjem organizma.

smartwatch

Ročno uro prek povezave bluetooth povežete z napravami, ki delujejo na sistemih Android in iOS.

Športni načini delovanja

Analize vadbe

Prikaz naprednih podatkov o treningu, vključno s stanjem vadbe, poteku in napredku fitnes aktivnosti, stopnjevanjem obremenitve pri treningu, VO2MAX in izračunom približnega časa za regeneracijo organizma.

Vadbene funkcije

Obsežen nabor uporabnih funkcij vključuje prikaz prehojene razdalje, hitrosti, tempa gibanja in številnih drugih vrednosti, ki so izračunane na podlagi kombinacije podatkov, pridobljenih iz GPS-a in merilnika pospeška. Funkcije zagotavljajo pregled časa (pretečeni čas, čas enega kroga, dolžina kroga, povprečna hitrost), nadmorska višina (kumulativni vzpon, kumulativni sestop, hitrost vzpona/sestopa), porabljene kalorije in frekvenca srčnega utripa.

VO2 MAX

VO2 MAX, ali tudi maksimalna hitrost porabe kisika je eden najpomembnejših kazalnikov aerobne učinkovitosti. Navaja se kot relativna hitrost, ki označuje količino porabljenega kisika v mililitrih na kilogram telesne teže na minuto. Višja kot je vrednost, več kisika pride v mišice.

Vodotesnost: 50M/5ATM

Ročna ura z oznako vodotesnosti 50M/5ATM je namenjena tako nenamernemu stiku z vodo (pranje avtomobila, dež) kot tudi površinskem plavanju brez potapljanja. Oznaka 50M/5ATM se nanaša na stopnjo vodotesnosti, ki je standardizirana z normo ISO 2281. Testi ISO vključujejo spremembo temperatur, globine, tlaka (vode, zraka) pri različno dolgem času mirovanja in pri manipulaciji z operativnim delom ure.

Vrsta zapenjanja: Standardno zapenjanje

Najbolj razširjen način zapenjanja, ki se uporablja predvsem pri usnjenih in silikonskih paščkih. Zaponko enostavno po potrebi zapnete v željeno luknjico.

Ta izdelek ni medicinski pripomoček in ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Zabeleženi podatki in rezultati spremljanja so zgolj okvirni.

Oceniti ta izdelek

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Imam vprašanje o izdelku

Zaenkrat še ni nobenih vprašanj.

Kupec je upravičen do odstopa od kupoprodajne pogodbe brez navedbe razloga v skladu z  § 7  zakona št. 102/2014 Z.z. o varstvu potrošnikov v primeru prodaje na daljavo v 14 dneh od prejema blaga.

Ampak to ni vse! Na Hodinky.sk lahko kupljeno blago vrnete v roku 12 mesecev od nakupa.

Za vrnitev v dvanajstmesečnem obdobju veljajo enaki pogoji kot za zakonsko predpisani rok 14 dni *.

* Za natančne pogoje vračanja in zamenjave glejte razdelek: DOSTAVA IN VRNITEV

* To je cena, po kateri proizvajalec ponudi blago v prodajo, ali cena, ki jo proizvajalec navaja kot priporočeno za končne kupce in po kateri se blago običajno prodaja.

** To je referenčna cena, tj. najnižja cena, po kateri je trgovec na drobno prodajal blago v zadnjih 30 dneh pred popustom.

52,92 €