Bodimo previdni, toda ne pozabimo uživati 😷🙂 Še vedno smo tu za vas, računajte z nami! Več o tem

Kaj nam je pokazala korona? Bodimo previdni, toda ne pozabimo uživati

ČO NÁM UKÁZALA KORONA? BUĎME OPATRNÍ, ALE NEZABÚDAJME SA TEŠIŤ

Živimo v posebnih časih. Še pred nekaj dnevi je bila Evropa kraj na Zemlji, ki ni poznal nobenih omejitev. Meja ni bilo, potovanja nikoli niso bila cenejša in težave – če sploh kakšne – so se ponavadi imenovale izzivi. Naša e-trgovina je bila na tem podobno. Odpiralo se nam je vedno več trgov, družina naših strank je čudovito rastla in komaj se spomnimo na dan brez ideje, ki bi premaknila naše poslovanje nekoliko naprej.

Koliko lažje bi nam vsem bilo, če ne bi poznali korone... Sami veste, da se dobrih časov radi spomnimo, vendar moramo živeti za danes, saj ravno danes imamo pred seboj izzive - tiste prave.

COVID-19 in naši ukrepi

Je to super, in tega se iskreno veselimo ne samo kot trgovci, da v času zakritih obrazov ljudi ni prešla želja po lepih in kakovostnih stvareh. In ravno to je za nas izziv številka ena – biti sposobni izpolniti vaše želje tudi zdaj, ko zapuščanje hiše ni za nikogar nekaj samo po sebi umevnega.

Veseli nas, da naši dobavitelji, brez katerih res ne bi šlo, delajo v največji možni meri in zaradi njih lahko pridemo do  aktualnih kolekcij. Je to skoraj neverjetno, vendar so roki dostave blaga praktično nespremenjeni. Tudi po njihovi zaslugi je  več kot 4000 izdelkov iz zaloge pripravljenih na takojšnjo odpremo, še drugih 7000 pa je na voljo.

Seveda, preden ročne ure, sončna očala ali nakit dosežejo vaš dom, morajo iti skozi več rok, za katere bi morali biti mi odgovorni. Želimo vam zagotoviti, da so ukrepi v našem podjetju dovolj strogi in delamo vse za vašo in našo varnost. Delamo ponosno in dosledno v zaščitnih maskah, v rokavicah in k razkuževanju pristopamo s polno resnostjo, čeprav je po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) sposobnost koronavirusa preživeti na neživih predmetih precej manjša kot na površinah, ki ustrezajo njegovemu reproduktivnemu ciklu. Preprosto, za vsak slučaj.

Ko že govorim o ukrepih, ne morem izpustiti tistih, ki jih s ponosom imenujemo duša našega podjetja - naših kolegov, kolegic in zunanjih sodelavcev. Zavedamo se, kako pomembni so in s kakšno predanostjo v tem trenutku delajo. Dolgujem jim veliko zahvalo. Hkrati jim obljubljam, da bodo v varčevalnem režimu, h kateremu smo hočeš-nočeš morali delno pristopiti, zadnji, ki bi morali čutiti njegove posledice.

Pričakujete pošiljko? Na to se odgovorno pripravite

Čeprav je WHO avtoriteta, ki ji v celoti zaupamo, ne škodi narediti še več. Če je le mogoče, priporočamo, da daste prednost plačilu s kreditno kartico pred plačilom po povzetju. Tako boste zaščitili sebe in osebo, od katere pošiljko prejemate. Če za podpis obrazca o sprejemu pripravite svoje pero, na rokah nosite rokavice in na obrazu zaščitno masko, uživanju v vsebini paketa ne bo stalo nič več na poti. Kajne, da se splača?

Ker pa je koronavirus navsezadnje spremenil potek naših življenj in vplival na določene procese, vas prosimo za strpnost, če bo vaša pošiljka nekoliko zamujalaVsak preventivni korak je pomemben in podjetja za dostavo imajo pri njihovi uporabi našo popolno podporo.

Kaj bi še morali vedeti o vašem nakupu pri nas:

  • nastala situacija nima nobenega vpliva na kakovost storitev, ki jih zagotavljamo. Ne pozabite, da smo še vedno tu za vas.
  • naročila sprejemamo in odpravljamo tako kot doslej.
  • kot način plačila priporočamo plačilo s kartico ali prek Paypal-a
  • prosimo za potrpežljivost, če bo vaša pošiljka nekoliko zamujala
  • za zamenjavo neuporabljenega blaga imate še naprej 12 mesecev
  • še vedno boste prejeli brezplačno VIP storitev in Podaljšano garancijo za blago, ki ni v akciji
  • če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite na info@irisimo.si ali pokličite na +38618280368


Zahvaljujemo se vam za vsako vaše naročilo.

Juraj Bednár, CEO IRISIMO

Zahvaljujemo se vam za vsako vaše naročilo.