495,00 €
Dostavimo: 4-6 delovnih dni
Brezplačna dostava Več o možnostih dostave

Vsaka ročna ura je lahko edinstvena. Izkoristite našo storitev površinskega laserskega graviranja in spremenite svojo uro po svojih željah ali okusu. Natančno obliko gravure in njegovo lokacijo definirate v nakupovalni košarici. Z vami se bomo nato posvetovali o vsakem predlogu, da bo končni vtis čim boljši.

Pogoji:
1. Gravirane ročne ure ni mogoče vrniti.
2. Potrebno je vnaprejšnje plačilo.
Dostava: 3 delovne dni od odobritve predloga. Želim vedeti več

Če kupite ročno uro na IRISIMO, kjer je to dejstvo navedeno, prejmete samodejno in BREZPLAČNO podaljšanje garancije za 12 mesecev. Preiti na podroben opis pogojev

Za ta izdelek dobite brezplačne VIP storitve, ki so vrhunske. Preiti na podroben opis pogojev

Za vračilo ali zamenjavo tega izdelka imate nadstandardnih 12 mesecev. Preiti na podroben opis pogojev

Ste našli boljšo ceno? Pripravili vam bomo ponudbo

Osnovne lastnosti

Blagovna znamka KRONABY
Kolekcija APEX
Podkolekcija APEX 41MM
Model S3115/1
Garancija 2 leti
Barva črna
Napajanje baterija
Vodotesnost 100M/10ATM
Stekelce safirne
Namembnost moške
Vrsta z urnimi kazalci

Zapestnica

Material nerjaveče jeklo
Vrsta zapenjanja Preklopna zaponka
Širina 20 mm
Dolžino zapestnice vam brezplačno prilagodimo
Ugotovite obseg svojega zapestja

Ovitek

Barva ohišja črni ton
Material nerjaveče jeklo
Oblika okrogla
Premer 41 mm

Pakiranje

 • originalna emabalaža KRONABY
 • uradna garancija

Funkcije

Samodejni časovni pas, timer, Daily Hundred, Razgibajte se, Daljinsko upravljanje fotoaparata, Dvojni čas, Filtrirana obvestila, Išči telefon, Music Control, Zavrnitev klica, Zapomni si kraj, smartwatch, štoparica, Tiha budilka, Walk Me Home
Podroben opis funkcij

Zakaj nakupovati na IRISIMO

 • pooblaščeni garancijski in pogarancijski servis
 • lastno skladišče
 • strokovno usposobljeno osebje
 • na trgu smo prisotni že skoraj 20 let
 • hitra dostava
 • brezplačno skrajšanje zapestnice
 • smo trgovina, ki so jo stranke preverile
 • graviranje in zavijanje daril
 • brezplačno posvetilo
 • enostavna zamenjava in vračilo blaga
 • brezplačne bonus storitve za izbrane izdelke
 • ekskluzivno blago v ponudbi
 • varna spletna plačila
why_us

Podroben opis funkcij

Material ohišja: nerjaveče jeklo

Nerjaveče jeklo 316L (Stainless steel) je zelo trpežen material, ki ga je praktično nemogoče uničiti. Je trdo (ne upogiba se niti se ne lomi), je barvno obstojno, je antialergijsko (ne reagira s telesnimi tekočinami in se zato nobene kovinske komponente ne sproščajo v kožo in telo) in ima antikorozivno površino (površina je odporna na oksidacijo in korozijo. Poleg tega je odporna tudi na sladko in slano vodo).

Napajanje: baterija

Ročna ura se napaja preko baterije.

Material kovinskega pasu: nerjaveče jeklo

Nerjaveče jeklo 316L (Stainless steel) je zelo trpežen material, ki ga je praktično nemogoče uničiti. Je trdo (ne upogiba se niti se ne lomi), je barvno obstojno, je antialergijsko (ne reagira s telesnimi tekočinami in se zato nobene kovinske komponente ne sproščajo v kožo in telo) in ima antikorozivno površino (površina je odporna na oksidacijo in korozijo. Poleg tega je odporna tudi na sladko in slano vodo).

Samodejni časovni pas

Spremljanje časa je delo s polnim delovnim časom, zato to raje prepustite aplikaciji. Vedno prikaže točen lokalni čas ne glede na to, koliko časovnih pasov prečkate.

timer

Ročna ura odšteva vnaprej dani čas proti ničli. Ko pride do ničle, ura začne piskati.

Daily Hundred

Statistični podatki kažejo, da je ključ do bolj zdravega življenja biti aktiven. Nastavite, koliko korakov želite opraviti vsak dan in sledite napredku kar na svojem zapestju. Podrobnejši pregled lahko dobite zahvaljujoč analizi, ki jo opravi vaš telefon.

Razgibajte se

Vstanite in se razgibajte – obstaja vedno več dokazov, da, če želite ostati v dobri formi, morate manj sedeti. Ura vam nežno pripomni, da že dolgo niste bili aktivni.

Daljinsko upravljanje fotoaparata

Zahvaljujoč vgrajenem daljinskem upravljanju fotoaparata, vam ni več treba biti le fotograf drugih - zdaj lahko mesto pred objektivom delite s prijatelji. Gotovo boste na tak način imeli spomine.

Dvojni čas

Poleg glavnega časa, ura omogoča prikaz še drugega časa. To je idealno za ljudi, ki imajo prijatelje ali družino v drugem časovnem pasu in bi radi vedeli koliko je pri njih ura.

Filtrirana obvestila

Pomembno je ostati povezan z drugimi, a še bolj pomembno je ne pustiti se motiti. Zato vam ura omogoča konfigurirati nastavitev, v kateri vam bodo prihajala obvestila le od ljudi in o dogodkih, ki vas najbolj zanimajo.

Išči telefon

Izgubili ste telefon? S preprostim pritiskom na gumb na ročni uri začne zvoniti alarm na telefonu in ga lahko preprosto najdete.

Music Control

Z uro imate takojšen dostop do svoje najljubše glasbe kadarkoli in kjerkoli. Pritisnite gumb za predvajanje in se potopite v tone, ki bodo vplivali na vaše misli, občutke in aktivnost.

Zavrnitev klica

V našem povezanem svetu je določanje prednosti dohodnih telefonskih klicev nujna nevšečnost. S pametno ročno uro je to nekoliko lažje - klic zavrnete s pritiskom na krono.

Zapomni si kraj

Del življenja je poskušanje novih stvari in odkrivanje neznanih krajev. Toda, preden se temu prepustite, ne pozabite pritisniti na gumb Geo Tag, da se prepričate, da boste našli pot nazaj na mesto, s katerega ste se odpravili na pustolovščino.

smartwatch

Ročno uro prek povezave bluetooth povežete z napravami, ki delujejo na sistemih Android in iOS.

štoparica

Štoparica omogoča merjenje časovnih odsekov.

Tiha budilka

Ko vklopite funkcijo tihe budilke, tihe vibracije ure zbudijo le vas, tako da ne zmoti vaše okolice.

Walk Me Home

Prosto gibanje, pri katerem ne preti nobena nevarnost, bi moralo biti pravica vseh. S pritiskom na gumb pošljemo signal bližnji osebi, na katerega se ona lahko odzove in nadzoruje vaše korake. Načelo je podobno temu, ko vas nekdo spremlja domov, vendar z razdalje.

Vodotesnost: 100M/10ATM

Ročna ura z oznako vodotesnosti 100M/10ATM je namenjena plavanju in šnorkanju brez potapljanja z dihalnim aparatom. Oznaka 100M/10ATM se nanaša na stopnjo vodotesnosti, ki je standardizirana z normo ISO 6425. Testi ISO vključujejo spremembo temperatur, globine, tlaka (vode, zraka) pri različno dolgem času mirovanja in pri manipulaciji z operativnim delom ure.

Stekelce: safirne

Safirno stekelce ročne ure izvira iz laboratorija in je nastalo s taljenjem aluminijevega oksida (Al<sub>2</sub>O<sub>3</sub>) v prisotnosti vodika in kisika pri temperaturi 2000°C. Po kristalizaciji v korundno “hruško” se nareže in naprej predeluje v želeno obliko in velikost. Safirno stekelce je najtrše stekelce, ki se uporablja v ročnih urah. V trdotni lestvici mineralov bi bilo na drugem mestu za diamantom, lahko ga popraskamo le z diamantom. Njegova edina pomanjkljivost je krhkost.

Vrsta zapenjanja: Preklopna zaponka

Preklopna zaponka je najbolj razširjen način zapenjanja zapestnic in paščkov na ročnih urah. Je to enostaven in zanesljiv način zapenjanja. V primeru, da se nehote odpne, se ne bo popolnoma odpela in ura bo ostala na roki.

Oceniti ta izdelek

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Imam vprašanje o izdelku

Zaenkrat še ni nobenih vprašanj.

Kupec je upravičen do odstopa od kupoprodajne pogodbe brez navedbe razloga v skladu z  § 7  zakona št. 102/2014 Z.z. o varstvu potrošnikov v primeru prodaje na daljavo v 14 dneh od prejema blaga.

Ampak to ni vse! Na Hodinky.sk lahko kupljeno blago vrnete v roku 12 mesecev od nakupa.

Za vrnitev v dvanajstmesečnem obdobju veljajo enaki pogoji kot za zakonsko predpisani rok 14 dni *.

* Za natančne pogoje vračanja in zamenjave glejte razdelek: DOSTAVA IN VRNITEV

495,00 €