65,00 €
Na zalogi 5+ kosov
Dostavimo: 3-4 delovne dni
Poštnina že od 5,50 € Več o možnostih dostave

Ste našli boljšo ceno? Pripravili vam bomo ponudbo

Osnovne lastnosti

Blagovna znamka SPELIO
Kolekcija ROUND PRO
Model SPL001BT
Barva črna
Vodotesnost 30M/3ATM
Kompatibilnost IOS / Android
Zaslon IPS / na dotik
Jezik aplikacije EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / HR / SL / FI / EL / RO / SV
Namembnost unisex
Vrsta smart
Ločljivost zaslona 240x240 px
Zmogljivost baterije 220 mAh
Življenjska doba baterije - standardni način delovanja (dni) 5-7

Pašček

Material plastika
Vrsta zapenjanja Standardno zapenjanje
Velikost 15-21 cm
Širina 22-20 mm

Ovitek

Barva ohišja črni ton
Material aluminij / plastika
Oblika okrogla
Premer 43,5 mm
Debelina 11 mm

Pakiranje

 • originalna emabalaža SPELIO
 • uradna garancija

Funkcije

štoparica, timer, Dnevni alarm, kalorimeter, pedometer, vremenska napoved, smartwatch, Daljinsko upravljanje fotoaparata, Music Control, Spalni monitor, Obvestila, Prilagodljiv dizajn številčnice, Opozorilo za pitje vode, Opozorilo o nedejavnosti, Merjenje krvnega tlaka, Merjenje srčnega utripa, Spremljanje ravni kisika v krvi, Športni načini delovanja, Bluetooth klicanje, Dihalne vaje
Podroben opis funkcij

Zakaj nakupovati na IRISIMO

 • pooblaščeni garancijski in pogarancijski servis
 • lastno skladišče
 • strokovno usposobljeno osebje
 • na trgu smo prisotni že skoraj 20 let
 • hitra dostava
 • brezplačno skrajšanje zapestnice
 • smo trgovina, ki so jo stranke preverile
 • graviranje in zavijanje daril
 • brezplačno posvetilo
 • enostavna zamenjava in vračilo blaga
 • brezplačne bonus storitve za izbrane izdelke
 • ekskluzivno blago v ponudbi
 • varna spletna plačila
why_us

Podroben opis funkcij

Material ohišja: aluminij

Material ohišja: plastika

Večinoma iz kavčuka, smole ali silikona. Za to vrsto materiala je značilno, da je zelo elastičen, antialergijski, vodoodporen in ne vpija znoja.

Material paščka: plastika

Večinoma iz kavčuka, smole ali silikona. Za to vrsto paščka je značilno, da je zelo elastičen, antialergijski, vodoodporen in ne vpija znoja. Ne hladi in se dobro prilagaja obliki zapestja.

štoparica

Štoparica omogoča merjenje časovnih odsekov.

timer

Ročna ura odšteva vnaprej dani čas proti ničli. Ko pride do ničle, ura začne piskati.

Dnevni alarm

Alarm se ponovi vsak dan ob določenem času.

kalorimeter

Ročna ura izračuna porabo kalorij med vadbo.

pedometer

Senzorska športna funkcija z vgrajenim triosnim merilnikom pospeška. Števec korakov lahko zaženete ročno, ali pa se sproži samodejno, ko zazna hojo ali tek. Na zaslonu se prikaže skupno število korakov in število korakov na uro s tem, da je na voljo ciljna nastavitev od 1000 do 50 000 korakov, katere dosežek spremlja zvočno opozorilo. Na urni številčnici je označen tudi potek hoje z opozorilom v primeru nezadostne aktivnosti.

vremenska napoved

Ročna ura zna na podlagi sprememb atmosferskega tlaka napovedati vreme v naslednjih nekaj urah.

smartwatch

Ročno uro prek povezave bluetooth povežete z napravami, ki delujejo na sistemih Android in iOS.

Daljinsko upravljanje fotoaparata

Zahvaljujoč vgrajenem daljinskem upravljanju fotoaparata, vam ni več treba biti le fotograf drugih - zdaj lahko mesto pred objektivom delite s prijatelji. Gotovo boste na tak način imeli spomine.

Music Control

Z uro imate takojšen dostop do svoje najljubše glasbe kadarkoli in kjerkoli. Pritisnite gumb za predvajanje in se potopite v tone, ki bodo vplivali na vaše misli, občutke in aktivnost.

Spalni monitor

Ko je aktiviran, spremlja in beleži izbrane telesne funkcije med spanjem. Na podlagi shranjenih podatkov senzorja gibanja in senzorja srčnega utripa je mogoče v aplikaciji analizirati potek in kakovost spanja ter odkriti približni vzrok jutranje utrujenosti.

Obvestila

Pametna ročna ura vas lahko z zvočnim signalom opozori na dohodno sporočilo ali dogodek. Obvestila lahko nastavite za družabna omrežja, SMS, e-poštna sporočila, aplikacije, koledar in budilko.

Prilagodljiv dizajn številčnice

Hitro in preprosto spreminjajte videz številčnice. Možnosti so praktično neomejene in samo od vas je odvisno, ali boste uporabili svojo priljubljeno fotografijo ali dizajn številčnice luksuzne ročne ure.

Opozorilo za pitje vode

Ročna ura vas v rednih časovnih presledkih opozarja na potrebo po hidriranju organizma ter s tem zagotavlja optimalne pogoje za trenažni proces.

Opozorilo o nedejavnosti

Na podlagi podatkov, prejetih od senzorjev gibanja, ročna ura opozori na potrebo po izvajanju dejavnosti za dosego načrtovanega energijskega izdatka.

Merjenje krvnega tlaka

S pomočjo vgrajenega senzorja lahko ročna ura orientacijsko meri vrednosti krvnega tlaka. Če je ura povezana s telefonom, se izmerjeni podatki v realnem času sinhronizirajo z aplikacijo.

Merjenje srčnega utripa

S pomočjo vgrajenega optičnega senzorja spremljamo aktivnost srčne mišice do največ 220 utripov na minuto. Možno je zabeležiti in prikazati trenutni srčni utrip, ki je osnova za nastavitev ciljnega srčnega utripa, oceno minimalne in maksimalne frekvence srčnega utripa, grafični prikaz območja trenutne frekvence in graf poteka srčnega utripa.

Spremljanje ravni kisika v krvi

Športni načini delovanja

Bluetooth klicanje

Kličite ali sprejemajte klice neposredno iz vaše ročne ure. Zaradi vgrajenega zvočnika in mikrofona ročna ura nadomesti brezžično prostoročno telefoniranje in vi tako imate proste roke ter se lahko popolnoma osredotočite na dejavnost, ki jo trenutno opravljate.

Dihalne vaje

Sprostite napetost in zmanjšajte raven stresa. Začnite z dihalnimi vajami, sledite navodilom na zaslonu ročne ure in si povrnite notranji mir.

Vodotesnost: 30M/3ATM

Ročna ura z oznako vodotesnosti 30M/3ATM je namenjena nenamernemu stiku z vodo (pranje avtomobila, dež). Oznaka 30M/3ATM se nanaša na stopnjo vodotesnosti, ki je standardizirana z normo ISO 2281. Testi ISO vključujejo spremembo temperatur, globine, tlaka (vode, zraka) pri različno dolgem času mirovanja in pri manipulaciji z operativnim delom ure.

Vrsta zapenjanja: Standardno zapenjanje

Najbolj razširjen način zapenjanja, ki se uporablja predvsem pri usnjenih in silikonskih paščkih. Zaponko enostavno po potrebi zapnete v željeno luknjico.

Ta izdelek ni medicinski pripomoček in ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Zabeleženi podatki in rezultati spremljanja so zgolj okvirni.

Oceniti ta izdelek

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Imam vprašanje o izdelku

Zaenkrat še ni nobenih vprašanj.

Kupec je upravičen do odstopa od kupoprodajne pogodbe brez navedbe razloga v skladu z  § 7  zakona št. 102/2014 Z.z. o varstvu potrošnikov v primeru prodaje na daljavo v 14 dneh od prejema blaga.

Ampak to ni vse! Na Hodinky.sk lahko kupljeno blago vrnete v roku 12 mesecev od nakupa.

Za vrnitev v dvanajstmesečnem obdobju veljajo enaki pogoji kot za zakonsko predpisani rok 14 dni *.

* Za natančne pogoje vračanja in zamenjave glejte razdelek: DOSTAVA IN VRNITEV

Priporočeni dodatki

SPELIO BAND SPL003strap
Na zalogi
9,90 €
SPELIO BAND SPL002strap
Na zalogi
9,90 €
65,00 €